maanantai 14. kesäkuuta 2010

Banaanikakkua


Kaupassa oli hieman ylikypsyneet banaanit tosi halpoja, niin innostuin ostamaan niitä pikkasen yli syömistarpeen. Niinpä leivoin pari banaanikakkua. Laitan ohjeen tänne. Tää on niin tosi hyvä ja mehevä kakku! Ei mikään perinteinen "kuivakakku"...
Banaanikakku
100g voita tai margariiniä
3dl sokeria
2 munaa
3dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
1tl soodaa
0.5dl kermaa
2 banaania
1. Vaahdota voi ja sokeri keskenään
2. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon
4. Lisää kerma
5. Survo banaanit ja lisää taikinan joukkoon
6. Kaada taikina kuivakakkuvuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia
Ja herkuttele!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti